Stukadoorsbedrijf van Alphen

Kwaliteit

Flexibiliteit

Advies

Buitengevel stucwerk

De mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels is groot. U kunt kiezen uit verschillende afwerkmogelijkheden betreffende structuur en kleuren. Indien uw woning vakkundig wordt gestukadoord maakt u van uw woning een blikvanger.

Stucwerk op buitengevelisolatie

Wilt u de gevel isoleren én zoveel mogelijk besparen op stookkosten? Laat dan uw gevels vanaf de buitenkant isoleren. Het kost weliswaar wat, maar uw buitenmuren zijn dan energiezuinig en weer als nieuw en de waarde van uw huis zal er door stijgen.

Gevelisolatie =  energie besparen en een nieuw gevelbeeld

Andere voordelen buitenzijde gevel isoleren:

  • U kunt jaarlijks gemiddeld € 7,- aan stookkosten per m² gevelisolatie buitenkant besparen;
  • Gemakkelijk te laten uitvoeren, geen verbouwing binnen nodig;
  • Comfortabeler wonen met minder tocht en geen vochtproblemen;
  • Minder warmteverlies en een lager energieverbruik zijn ook goed voor het milieu.

Een woning verliest 35% van zijn warmte via de gevel. Dat een goed geïsoleerde gevel dit percentage drastisch omlaag brengt, zal geen verrassing zijn. Maar niet alleen op energetisch en technisch vlak heeft gevelisolatie zich veelvoudig bewezen. In de winter is alleen een warme muts niet voldoende. Een warme jas die beschermd tegen de weersinvloeden van buitenaf en die warmte vasthoudt, is een eerste stap. En dat is precies het idee van gevelisolatie. Door een woning (bestaand of nieuw) te voorzien van een gevelisolatie systeem wordt een hoogwaardig geïsoleerde schil gecreëerd die warmtelekken en kieren elimineert. Een maximale RC-waarde is mogelijk zonder dat hiervoor een extreem dikke wandopbouw nodig is.

Gevelisolatie zorgt voor een hoog accumulerend vermogen van de constructieve massa. Dit zorgt er vervolgens voor dat de gebouwconstructie niet onderhevig is aan temperatuursschommelingen.

Jarenlange garantie

Op onze buitengevelisolatie werken krijgt u 10 jaar verzekerde garantie. De kwaliteit wordt ook nog eens onderstreept door ons behaald  KOMO productcertificaat. Deze certificering geeft aan dat de kwaliteit gecontroleerd wordt door een onafhankelijke partij

Traditioneel buiten stucwerk

Indien er geen mogelijkheid is om de buitengevel te stukadoren in combinatie met een isolatie"schil" dan worden de gevels voorzien van stucwerk in een laagdikte van 14-20 mm dik. De gevels zien er weer als nieuw uit en zijn geheel waterafstotend. In combinatie met een geschikt verfsysteem heeft u keuze uit vrijwel alle kleuren (m.u.v. heel donkere kleuren).

Op stucwerk zonder isolatie krijgt u drie jaar garantie.