Stukadoorsbedrijf van Alphen

Kwaliteit

Flexibiliteit

Advies

Verbouw & Renovatie

Een huis geheel of deels verbouwen of renoveren is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. U moet veel keuzes maken, vaak al voor de start van de verbouwing. Bij een verbouwing is meestal een stukadoor nodig. Wij kunnen u adviseren over alle mogelijke wand- en plafondoplossingen die het beste aansluiten bij uw woonwensen en budget. Goed gestukadoorde wanden en plafonds zijn de basis voor de verdere afwerking zoals schilderwerk, structuurloos glasvlies etc.

Het totaalpakket: volledig ontzorgd!

De laatste jaren merken we dat veel klanten een totaalpakket willen. Bijvoorbeeld: Een klant die een nieuwe keuken had besteld (hij noemde ons totaalpakket ook wel het ontlastingspakket) wilde een naast een nieuwe keuken ook een strak plafond met spotjes i.p.v. schrootjes en 1 hanglamp; de wanden geheel glad; een nieuwe tegelvloer met tegelplinten, de radiator op een andere wand; aanpassingen aan stopcontacten en alles afgekit en geschilderd. Na akkoord te zijn over de totaalprijs hebben  we al de genoemde werkzaamheden uitgevoerd incl. het verwijderen van de keuken. Loodgieters- en electrawerkzaamheden zijn door door ons ingekocht bij erkende installateurs. Planningtechnisch wordt alles geregeld (ook in overleg met het bedrijf die de nieuwe keuken komt plaatsen). De klant hoefde alleen de tegels, de gewenste kleuren van de verfsystemen en de verlichting uit te zoeken.

Uw voordelen:

  • U heeft één aanspreekpunt;
  • Er is een snelle realisatie;
  • Per saldo bent u goedkoper uit.

Verder kunnen wij u van dienst zijn bij overige gewenste werkzaamheden zoals het machinaal egaliseren van vloeren, verlagen en isoleren van plafonds met of zonder spotjes, het aanbrengen van geisoleerde voorzetwanden, kleine tegelwerken etc.. Zo hoeft u voor kleinere renovaties geen verschillende vakmensen te zoeken. Indien er werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd die wij zelf niet kunnen, zullen wij een professionele vakman inschakelen. 

 

 

Profiteer van een laag BTW Tarief!

Is uw woning ouder dan twee jaar, dan komt u in aanmerking voor een verlaagd BTW-tarief van slechts 6% op stukadoorswerk en schilderwerk. Dit lage tarief geldt voor laatstgenoemde voor zowel de materialen als arbeid. Vanaf 1 maart 2013 tot 1 juli 2015 geldt het lage btw tarief ook voor de arbeidskosten voor vele overige werkzaamheden die u aan uw huis laat uitvoeren. Het lage btw tarief van 6% voor stukadoors- en schilderwerk staat los van bovengenoemde regeling en blijft ook na 1 juli gelden.

Uw voordeel kan dus oplopen tot 15%. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!